NN 7Heuvelenloop

NN 7Heuvelenloop

20/11/2023

Nijmegen

De ‘herfstklassieker’ van Nijmegen komt op 19 en 20 november 2022 terug. De NN 7Heuvelenloop neemt je ook dit jaar mee doorheen het mooiste parcours van Nederland. Bereid je voor om samen met heel wat binnen- en buitenlandse loopfanaten deel te nemen aan wat ook wel ’s werelds snelste 15 km wordt genoemd. Snel inschrijven dus!

De NN 7Heuvelenloop won in 2019 de ‘European Race Of The Year’ award door zijn duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. De NN 7Heuvelenloop is dan ook meer dan een hardloopwedstrijd. Ieder jaar komen duizenden lopers van elk niveau naar Nijmegen om hun limieten te testen op dit ongelofelijk snelle en heuvelachtige parcours.

Buiten het parcours van 15 kilometer kan je je ook inschrijven voor de NN 7Heuvelennacht waarin je in het donker een parcours van 7 kilometer trotseert. Laat je betoveren door de sfeervolle verlichting en muziek langs de weg. Deelnemen aan deze race is een must voor iedereen die opzoek is naar een unieke en pittige uitdaging.

Ook kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich wagen aan de NN 7Heuvenloop en worden eveneens ’s avonds verwacht om een rondje van 500m of 800m te lopen door het mysterieuze parcours vol discolichten en leuke muziek.

Loop jij het asfalt onder je weg tijdens de NN 7Heuvelenloop? You can.

Ga naar de website
Top