Maak kans op een vriendenweekend boordevol avontuur.

Ready for more... Adventure

Tot het gaatje gaan terwijl je rolt in de modder, klimmen en klauteren over spectaculaire hindernissen, tot aan je heupen in een sloot en dan uitgeput, maar voldaan, samen met je vrienden de eindstreep bereiken? Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan is obstacle running écht iets voor jou!

Een obstacle run is een van de leukste en meest uitdagende sportieve activiteiten die je samen met je vrienden kan doen. Samen afzien, elkaar aanmoedigen, grenzen verleggen en plezier: daar draait het om!

Verleg de grenzen van je vriendschap

Ga jij de uitdaging aan? Als partner van de Spartacus Run, Battle Of Thor en Rotterdam Harbour Run, maak je kans op een vriendenweekend boordevol avontuur. Grijp je naast de hoofdprijs? Geen nood, misschien neem jij en je vrienden wel gratis deel aan Battle of Thor (12.09.2021), Harbour Run Rotterdam (03.10.2021) en Spartacus Run (16.10.2021).

Hoe kan je deelnemen?

Stap 1:

Koop in de supermarkt een AA Drink actieproduct met een unieke code.

Stap 2:

Maak een AA Drink account aan.

Registreer hier

Stap 3:

Voer je actiecode in en spin the bottle.

Win een weekendje boordevol avontuur

Log in om van start te gaan!

Beleef een vriendenweekend boordevol avontuur!

Geniet samen met 7 vrienden van een avontuurlijk weekend in de Limburgse Maasvallei.
Op de planning staan een heuse winterbarbecue, een quad tour in de bossen, een packrafttocht op de Maas, en nog zo veel meer. Spanning en plezier gegarandeerd.

Gedurende 3 dagen verblijven jullie in een prachtige villa met verwarmd buitenzwembad te midden van de natuur. De ideale plek om de grenzen van jullie van je vriendschap te verleggen. Are you ready for more teamspirit? Doe mee aan de wedstrijd en wie weet winnen jij en je vrienden een weekend boordevol avontuur.

Een AA DRINK ACCOUNT… ALLEEN MAAR VOORDELEN!

Dit account heb je niet alleen nodig om deel te nemen aan de wedstrijd, maar hiermee scoor je ook Boost Points die je kan omruilen voor sportieve prijzen in onze webshop.
Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan
  2. Koppel je account met je Fitbit- of Strava-app
  3. Registreer een sportsessie van minimaal 30 minuten en verdien zo 1 Boost Point.
  4. Nog meer Boost Points verzamelen? Ga regelmatig sporten of koop AA Drink en voer je unieke productcode in op de site.

Zin om te scoren door te sporten? Maak dan een AA Drink account aan, koppel je Strava- of Fitbit-app en je bent helemaal klaar om Boost Points te verzamelen. Let’s go!


Meer informatie
Top