AA Drink steunt de Johan Cruyff Foundation

Wat is de Johan Cruyff Foundation?

De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt wereldwijd impactvolle sport en-spelprojecten. Hierbij leggen ze de focus op kinderen en jongeren voor wie sport niet vanzelfsprekend is.  De Johan Cruyff Foundation organiseert tal van sportprojecten voor kinderen met een handicap en richten sportieve buitenruimtes in in aandachtsgebieden.

Hiermee wordt vooral de focus gelegd op het creëren van ruimte. Ruimte waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, om vrienden te maken én ruimte waar zij hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren.  Kortom, ruimte om het beste uit zichzelf te halen. En daar staan we met AA Drink 100% achter!

De Johan Cruyff Foundation en AA Drink slaan de handen in elkaar en zorgen voor een impactvol partnership.

Logisch want onze waardes sluiten naadloos op elkaar aan.

Uit liefde voor de sport zet AA Drink zich al jaren in voor alle lokale sportverenigingen in Nederland met als doel iedereen aan het bewegen krijgen. Niet alle kinderen hebben de mogelijkheid om te bewegen en dat willen we veranderen.  

Als AA Drink zijn we trots dat we preferred supplier zijn van de Johan Cruyff Foundation!

Ook jij kan deze missie ondersteunen! Hoe? Door simpelweg Boost Points te doneren. Voor iedere 5 Boost Points die gedoneerd worden schenkt AA Drink €1 aan de Johan Cruyff Foundation!

In totaal werden er al
3790 Boost Points gedoneerd.

Doneer hier je Boost Points!

Help kinderen en jongeren voor wie sport- en spel niet vanzelfsprekend zijn door de Johan Cruyff Foundation te steunen! Zet hier je verdiende Boost Points om in punten met impact!

Hoeveel punten wens je te doneren?

Je bent momenteel niet ingelogd.
Login of registreer om Boost Points te doneren.

Top