PARTNERS

Ambassadeurs

Sten Richters

Maak kennis met Sten Richters (16 april 1999), de No1 padelspeler van Nederland en sinds 2023 maakt hij deel uit van het AA Drink-team.Sten is jong en ambitieus en heeft alles in huis om zich tussen de wereldtop te nestelen. Als Nederlands kampioen droomt hij van de Olympische Spelen, een ...

Maak kennis met Sten Richters (16 april 1999), de No1 padelspeler van Nederland en sinds 2023 maakt hij deel uit van het AA Drink-team.

Sten is jong en ambitieus en heeft alles in huis om zich tussen de wereldtop te nestelen. Als Nederlands kampioen droomt hij van de Olympische Spelen, een droom die wij supporten! Daarom steunen we Sten met onze producten, zo is hij voor, tijdens en na zijn trainingen en wedstrijden altijd Ready For More!

Welcome to the family, Sten!


Tour de Tietema

Tour de Tietema ken je misschien van de YouTube-challenges tijdens de Tour de France, de nieuwe wielerploeg TDT-Unibet of van de avonturen die de oprichters Bas, Devin en Josse zelf beleven op de fiets. De wielerwereld op z’n kop zetten is hun missie en dat trekken ze door in alles ...

Tour de Tietema ken je misschien van de YouTube-challenges tijdens de Tour de France, de nieuwe wielerploeg TDT-Unibet of van de avonturen die de oprichters Bas, Devin en Josse zelf beleven op de fiets. De wielerwereld op z’n kop zetten is hun missie en dat trekken ze door in alles wat ze doen.

De uitdaging die Tour de Tietema en AA Drink samen zijn aangegaan, sluit daar mooi bij aan. Kun je The Ride - een achtdaagse tocht van in totaal 1.300 kilometer, met 17.000 hoogtemeters tussen de Stelvio (Italië) en de Cauberg (Nederland) - fietsen met slechts 80 dagen voorbereiding? Devin en zijn vrienden Freek en Mark stappen uit hun comfortzone en geloven dat dit kan.

AA Drink verzorgt de sportdranken voor Devin, Freek en Mark en helpt ze op weg naar dat grote doel. Ze krijgen de juiste bouwstenen binnen gedurende de voorbereidingen, maar ook een verfrissing tijdens de zware inspanningen en dat wat een goed herstel na iedere rit stimuleert. Het avontuur van de drie vrienden volg je op de voet via de serie ‘De rit van ons leven’ op YouTube.


Bekijk het hier

Baloise Trek Lions

AA Drink is sponsor en supplier van de nieuwe veldrit combinatie: Baloise Trek Lions. Onder professionele leiding van meervoudig Belgisch- en Wereldkampioen Sven Nys, bestaat de ploeg uit internationale toppers, zoals: Lars van der Haar, Thibau Nys, Lucinda Brand en Shirin van Anrooij.

Website bezoeken

AA Drink Young Lions

Het AA Drink Jongerenteam is een ploeg van ruim 60 talentvolle veldrijders in verschillende leeftijdscategorieën. De ploeg strekt zich van de Miniemen en de Aspiranten tot aan de Beloften. Het AA Drink jongerenteam is daarmee dé opleidingsploeg en kweekvijver van het Belgische veldrijden. Binnen het team wordt op een verantwoorde ...

Het AA Drink Jongerenteam is een ploeg van ruim 60 talentvolle veldrijders in verschillende leeftijdscategorieën. De ploeg strekt zich van de Miniemen en de Aspiranten tot aan de Beloften. Het AA Drink jongerenteam is daarmee dé opleidingsploeg en kweekvijver van het Belgische veldrijden. Binnen het team wordt op een verantwoorde en professionele manier gewerkt met de talenten onder professionele leiding van een gemotiveerd begeleidingsteam. Het Sven Nys Cycling center dient daarbij als de belangrijkste trainingslocatie en uitvalsbasis. Het AA Drink Jongerenteam staat in nauw contact met Sven Nys en de Telenet Baloise Lions. De jonge renners worden zo van dichtbij gevolgd en krijgen op die manier betere en grotere doorgroeimogelijkheden.


Website bezoeken

Partners

Johan Cruyff Foundation

September 2021 is voor de Johan Cruyff Foundation en AA Drink het startschot voor een impactvolle partnership. Deze samenwerking komt niet uit de lucht vallen, want de waardes van beide partners; AA Drink en de Johan Cruyff Foundation, sluiten naadloos op elkaar aan. Uit liefde voor de sport zet AA ...

September 2021 is voor de Johan Cruyff Foundation en AA Drink het startschot voor een impactvolle partnership. Deze samenwerking komt niet uit de lucht vallen, want de waardes van beide partners; AA Drink en de Johan Cruyff Foundation, sluiten naadloos op elkaar aan. Uit liefde voor de sport zet AA Drink zich al jaren in voor alle lokale sportverenigingen in Nederland met als doel iedereen aan het bewegen te krijgen. Sport en spel zijn helaas niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Niet alle kinderen hebben de mogelijkheid om te bewegen, bijvoorbeeld door een beperking, door onvoldoende financiële middelen of een gebrek aan ruimte. De Johan Cruyff Foundation geeft de kinderen de ruimte om te sporten en te bewegen, zich persoonlijk te ontwikkelen en om vrienden te maken. Want elk kind hoort te kunnen sporten en vooral plezier te maken. Wij zijn dan ook blij om preferred supplier te zijn van de Johan Cruyff Foundation voor de komende 2 jaar en ons steentje bij te dragen!


Bezoek website

Golazo

Golazo is een internationaal sport- en gezondheidsbedrijf. De missie van Golazo is om een gezondere en gelukkigere samenleving te creëren door iedereen minstens 30 minuten per dag te laten bewegen. Daarom organiseert Golazo jaarlijks meer dan 200 sportevents voor zowel profs als amateurs met een focus op fietsen, lopen en ...

Golazo is een internationaal sport- en gezondheidsbedrijf. De missie van Golazo is om een gezondere en gelukkigere samenleving te creëren door iedereen minstens 30 minuten per dag te laten bewegen. Daarom organiseert Golazo jaarlijks meer dan 200 sportevents voor zowel profs als amateurs met een focus op fietsen, lopen en wandelen. Net zoals Golazo willen we bij AA Drink dat je elke dag voldoende beweegt zodat jij het best uit jezelf haalt. Om die reden voorziet AA Drink alle deelnemers tijdens en na de Golazo events van onze isotone sportdrank. Zo zorgen we ervoor dat de verloren mineralen en koolhydraten snel weer worden aangevuld. Door middel van het Boost platform kunnen we deelnemers ook voortijdig helpen met hun voorbereiding, en naderhand met tips voor het gewenste herstel.


Bezoek website

Le Champion

Jaarlijks organiseert Le Champion in Nederland ongeveer 60 sportevenementen. Fietsen, hardlopen en wandelen staan hierbij centraal. Denk bijvoorbeeld aan Egmond-Pier-Egmond, Ronde van Noord-Holland en Saxo Bank Dam tot Dam Fietsclassic. Op het gebied van hardlopen organiseren ze NN Egmond Halve Marathon, Dam tot Damloop en TCS Amsterdam Marathon. Samen met ...

Jaarlijks organiseert Le Champion in Nederland ongeveer 60 sportevenementen. Fietsen, hardlopen en wandelen staan hierbij centraal. Denk bijvoorbeeld aan Egmond-Pier-Egmond, Ronde van Noord-Holland en Saxo Bank Dam tot Dam Fietsclassic. Op het gebied van hardlopen organiseren ze NN Egmond Halve Marathon, Dam tot Damloop en TCS Amsterdam Marathon. Samen met Le Champion streven we ernaar om zoveel mogelijk individuele sporters – jong en oud – te inspireren en te faciliteren om te sporten waarbij plezier en persoonlijke topprestaties hand in hand gaan. Daarom zijn we met AA Drink aanwezig met onze Isotone sportdrank op verschillende sportevents.


Bezoek website

Sportbonden

KNLTB Padel

AA Drink is een van de eerste founding partners van KNLTB Padel. De samenwerking werd beklonken tijdens de Decathlon Copa de Padel in Utrecht. Padel valt sinds juli 2020 officieel onder de KNLTB. AA Drink tekent een overeenkomst om de komende 3 jaar samen met de KNLTB verder te bouwen ...

AA Drink is een van de eerste founding partners van KNLTB Padel. De samenwerking werd beklonken tijdens de Decathlon Copa de Padel in Utrecht. Padel valt sinds juli 2020 officieel onder de KNLTB. AA Drink tekent een overeenkomst om de komende 3 jaar samen met de KNLTB verder te bouwen aan de groei van de padelsport in Nederland.


AA Drink is het nummer één sportdranken merk in Nederland en werkt aan het inspireren en overbrengen van het belang van isotone sportdranken. Sport draait steeds meer om beleving en flexibiliteit. We zien deze samenwerking daarom als een mooie stap vooruit. We geloven dat AA Drink en KNLTB Padel hierin elkaar kunnen versterken gezien de jarenlange ervaring in het sportkanaal.


Bezoek website
Top