WIN EEN SOCIAL RIDE MET LARS VAN DER HAAR OF THIBAU NYS!

Doe mee aan de Social Ride Challenge!

Heb jij altijd al gedroomd om in het wiel te zitten van een prof? You can met AA Drink! Als partner van het Baloise Trek Lions Team geven we je de kans om met Lars van der Haar of Thibau Nys een rit te maken van 40 km. Zo nemen ze jou mee langs de wegen van hun favoriete trainingsrondje. Klets en trap met Lars of Thibau tijdens deze gezellige social ride!

HOE KAN JE EEN SOCIAL RIDE WINNEN?

Om de social ride te winnen moet je de AA Drink Challenge tot een goed einde brengen. 
Hoe werkt het?

Stap 1:

Deelnemen kan enkel met je AA Drink account. Maak snel je account aan.

Stap 2:

Schrijf je in voor deze challenge.

Stap 3:

Koppel je Strava- of Fitbit-account aan je AA Drink account

Stap 4:

Kies tussen een social ride met Lars of Thibau.

Stap 5:

Beantwoord de prijsvraag.

Stap 6:

Spring op je fiets en rij in totaal 150 kilometer van 8 juni 2022 tot en met 30 juni 2022. In totaal geven we 2 x 20 social rides weg.

Ik doe mee!

KLAAR VOOR DE CHALLENGE?

Ben je klaar voor een nieuwe fietschallenge? Fiets dan minstens 150 kilometer gedurende 2 weken en wie weet win jij een gezellige social ride met Thibau Nys of Lars van der Haar. Echt iets voor jou? Schijf je dan hier in voor de challenge en start met kilometers maken.

Spijtig genoeg zijn er geen resultaten

Kies jij voor Lars of Thibau?

MET WIE GA JIJ OP SOCIAL RIDE? GA JE OP PAD MET THIBAU NYS DOOR HET HAGELAND, OF FIETS JE MET LARS VAN DER HAAR OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG?

Thibau Nys

Thibau Nys neemt je op zaterdag 30 juli mee door zijn prachtige Hageland voor een leuke tocht van 40 kilometer. Vanuit het Sven Nys Cycling Center in Baal fiets je met de ex-wereldkampioen veldrijden en Europees kampioen op de weg mee door het Hageland. Verwacht afgelegen rustige wegen met hier en daar een pittige beklimming, kronkelend langs de wijngaarden. Een unieke ervaring die je wilt meemaken!

Ingeschreven? Houd je mailbox dan in de gaten, want de winnaars ontvangen een persoonlijke e-mail.

Lars van der Haar

Ontdek de mooie natuur op de Utrechtse Heuvelrug samen met Lars van der Haar. De Europees kampioen veldrijden neemt je mee op sleeptouw op zijn trainingsrondje langs stijlvolle kastelen en buitenplaatsen met hun prachtig aangelegde tuinen en parken, door dichte bossen en prachtige duin- en heidegebieden. De start is aan het wielercafé De Proloog. Maak je op voor een gezellige babbel met Lars en kilometers rijplezier.

Ingeschreven? Houd je mailbox dan in de gaten, want de winnaars ontvangen een persoonlijke e-mail.


JOUW AA DRINK-ACCOUNT: ALLEEN MAAR VOORDELEN.

Heb je nog geen AA Drink account en ben je nog niet op de hoogte van ons Boost Platform? Ontdek het dan hier en scoor leuke prijzen uit onze shop door te sporten of AA Drink te kopen!

Meer info
Top