Win duotickets voor de AA Drink Spartacus Run of AA Drink Spartacus Thor!

Win tickets voor de AA Drink Spartacus Run of de AA Drink Spartacus Thor!

Sporten is een constante psychologische battle met jezelf. En dat is tijdens een obstacle run niet anders. Het vergt mentale kracht en doorzettingsvermogen om de obstakels te overwinnen, maar eenmaal aan de eindstreep kun je genieten van het allerlekkerste gevoel: de overwinning op jezelf! Klaar voor een nieuwe ervaring of uitdaging? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd.

Heb jij na het zien van het nieuwe VTM-programma Spartacus Run ook zin gekregen om spectaculaire hindernissen te overwinnen? Dat komt goed uit!

Als hoofdpartner van de AA Drink Spartacus Run in Boom en de AA Drink Spartacus Thor in Genk geven we verschillende duotickets weg aan fanatiekelingen.

HOE KUN JE TICKETS WINNEN?

Wij stuurden ex-veldrijder Sven Nys over het parcours van het Spartacus Run programma dat nu te zien is bij VTM. Kun jij raden hoeveel tijd Sven Nys nodig had om het parcours af te leggen? Dan maak je kans op een duoticket voor de AA Drink Spartacus Thor in Genk op 11/09/2022 of voor de AA Drink Spartacus Run in Boom op 16/10/2022.

Log eerst in.

Om deel te nemen aan de wedstrijd, moet je eerst inloggen met je AA Drink account.

Heb je nog geen account? Registreer dan hier
Uw wachtwoord vergeten?

HOE KUN JE DEELNEMEN?

Stap 1

Deelnemen kan enkel met je AA Drink account. Maak snel je account aan.

Registreer je hier

Stap 2

Vul de tijd in die Sven volgens jou nodig had om het parcours af te leggen.

Stap 3

Selecteer het event waarvoor je duotickets wilt winnen.

Stap 4

Deelgenomen? Houd je mailbox dan in de gaten, want de winnaars ontvangen een persoonlijke e-mail.

Voor welk event kies jij?

AA Drink Spartacus Run Boom (16/10/2022)

Op het parcours in Boom liggen de meest uitdagende hindernissen op jou te wachten om overwonnen te worden. 25 obstakels over een parcours van 10 km om precies te zijn. Klaar om uit je comfortzone te treden en jezelf te overwinnen?

Een obstacle run is een van de leukste en meest uitdagende sportieve activiteiten die je samen met je vrienden kunt doen. Samen afzien, elkaar aanmoedigen, grenzen verleggen en plezier: daar draait het om!

Meer info
AA Drink Spartacus Thor Genk (11/09/2022)

Test je kracht, snelheid en volharding op het heuvelachtige parcours van de AA Drink Spartacus Thor op en rond de mijnterrils van Genk. Lopen, klimmen, glijden en kruipen op een van de mooiste plekjes van Limburg? You can! Verleg je grenzen en overwin de 25 hindernissen op het 12 km lange parcours. Klaar om jezelf te overtreffen?

Meer info

JOUW AA DRINK-ACCOUNT: ALLEEN MAAR VOORDELEN.

Heb je nog geen AA Drink account en ben je nog niet op de hoogte van ons Boost Platform?

Ontdek het dan hier en scoor leuke prijzen uit onze shop door te sporten of AA Drink te kopen!

MEER INFO
Top